6393 Deri Sırt Çantası

5,050.50

Genişlik: 28 cm

Yükseklik: 34 cm

Derinlik: 15 cm

Sap Uzunluğu: 96*2 cm

4 adet fermuarlı bölme.

Size Guides

SIZE GUIDE

Image
JEANS
SIZEXSSMLXLXXL
BUST888990919293
WAIST555658596265
HIPS909294959698
T-SHIRTS
SIZEXSSMLXLXXL
BUST606265666869
WAIST505558626566
HIPS808285868889
SKU: N/A Categories: ,
Teslimat ve İade
Teslimat ve İade
Teslimat Bilgisi
Teslimat Bilgisi
Bakım
Bakım

Description

6393 Deri Sırt Çantası

Deri sırt çantası, gün içerisinde yürürken ellerinin serbest kalmasını isteyen pratik kadınlar tarafından sıkça tercih edilen Cangurione marka bir üründür. Diğer sırt çantalarından ayıran özelliği ise, hakiki deriden el emeğiyle imal ediliyor olmasıdır. Hakiki derinin ilk bakışta göze çarpan kalitesi ve zarifliği, pratik olmayı seven ancak şıklığından taviz vermeyen kadınları etkilemektedir.

Cepler

Deri sırt çantasının 4 fermuarlı cebi bulunmaktadır. Bu fermuarlı ceplerden biri dış ön yüzeyde, diğeri dış arka yüzeyde bulunmaktadır. Dış ön ve arka yüzeylerinde bulunan fermuarlı ceplerin tam ortasında ise, ana bölme bulunmaktadır. Ana bölmede de diğer ceplerde olduğu gibi fermuar kullanılmaktadır. Ancak ana bölmenin fermuar yapısı diğerlerinden farklıdır; ana bölme için çift fermuar tokası tercih edilmiştir. Son fermuarlı cep ise aralarındaki en küçük bölmedir ve ana bölmenin içerisinde, çantanın iç yüzeyine yapışık bir şekilde bulunmaktadır. Deri sırt çantası, eşyalarınızı sınıflandırmanıza ve organize etmenize olanak tanıyacak şekilde tasarlanmıştır. Fermuarında kullanılan renkler metalik gri veya gold olabilmektedir.

Sap Seçenekleri

Deri sırt çantasının 2 uzun sapı bulunmaktadır ve her biri 96 cm’dir. Bu uzun çanta sapları, ayarlanabilir özelliktedir. Gövde uzunluğunuza göre, konforunuzu sağlayacak şekilde çanta saplarınızın boyutunu ayarlayabilirsiniz. Çanta saplarının birleştiği tepe noktasındaki alanda, küçük bir sap daha bulunmaktadır. Bu tekli küçük sap, deri sırt çantanızı askıya asmak istediğinizde kolaylık sağlamaktadır. Tüm sapların birleştiği tepe noktasının dayanıklılığını artırmak ve yıpranmalara karşı önleyici tedbir oluşturmak için, bu alan ek deri parçalarıyla desteklenmiştir.
Deri sırt çantasının dikişlerindeki detaylarda usta zanaatkârların el dokunuşları yer almaktadır. Kullanıcısı için eşsiz bir deneyim sunar. Cangurione marka deri sırt çantası uzun yıllar boyunca yıpranmadan kullanabileceğiniz, zaman geçse de kıymeti azalmayan bir parçadır. Her zevke hitap edebilecek şekilde, farklı renklerde tasarımları mevcuttur. Deri sırt çantasını seçerken tarzınıza uygun olarak siyah, bordo, lacivert, gri, mor, kırmızı ve kum beji renklerinden birini tercih edebilirsiniz. Kendinize veya sevdikleriniz için alacağınız deri sırt çantaları, çabasız zarif bir şıklığa sahip olmak isteyen pratik kadınlar için idealdir.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “6393 Deri Sırt Çantası”